IMG_2637a.jpg
IMG_2626a.jpg
IMG_2634a.jpg
IMG_2627a.jpg
IMG_2633a.jpg
IMG_2631a.jpg
IMG_2620a.jpg
IMG_2616a.jpg
IMG_2607a.jpg
IMG_2622a.jpg

woonkamer

De klant wil een woonkamer met meer sfeer, gezelligheid en stoere materialen; een 'leefhuis'.

 

De uitbouw zorgt voor veel lichtinval en is geschilderd in een donkergrijze kleur voor een intiemere sfeer. Zo wordt ook de doorkijk naar buiten geaccentueerd. Voor de grote raampartij hangen gordijnen in dezelfde kleur, maar met een mooie glans. Er is gekozen voor een gordijnroede van steigerbuis, wat een stoere uitstraling geeft.

 

De eikenhouten vloer is wit ingewassen en geeft samen met de tafeltjes/krukjes een warme touch aan het geheel. Samen met de authentieke kachel die uit alle hoeken van de beneden verdieping zichtbaar is.

 

Naar de keuken toe is de muur langer gemaakt, zodat een nis ontstaat voor een inbouw kast. Deze is gevuld met speelse vakken, open en dicht zodat je hier ook het idee van een 'leefhuis' krijgt. Ervoor is een hoekje gemaakt waar de kinderen hun eigen plek hebben.

 

Overal in de ruimte worden verschillende materialen qua vorm, kleur en structuur afgewisseld zodat een levendig geheel ontstaat. Echter door het toepassen van neutrale kleuren blijft het toch een rustig geheel.