O_DSC_0669B (002).jpg
O_DSC_0689a.jpg
D_DSC_0698a.jpg
O_DSC_0683a.jpg
D_DSC_0678a.jpg
O_DSC_0696a.jpg
O_DSC_0640a.jpg
O_DSC_0649a.jpg
D_DSC_0653a.jpg
D_DSC_0647a.jpg
D_DSC_0691a.jpg
D_DSC_0651a.jpg
O_DSC_0661a.jpg
D_DSC_0658a.jpg
O_DSC_0704a.jpg
O_DSC_0700a.jpg
O_DSC_0712a.jpg

Makelaarskantoor

De entree van dit makelaarskantoor is vrij hoog. De stenen vloer maakt de ruimte vrij kil en daarom is gekozen voor een taupe kleur op de korte muren, zodat de ruimte wat dieper lijkt. Op de muren hangen afbeeldingen van de glastuinbouw; doelgroep van de klant.

 

De balie geeft een warme touch door het materiaal van bamboe caramel. Als tegenhanger is voor een zwarte afscheiding gekozen, die een stoere uitstraling geeft. Zo kan op een moderne manier op stahoogte de klant te woord gestaan worden aan de voorkant van de balie; aan de achterkant is werkruimte met een aantal apparaten, die bij binnenkomst niet zichtbaar zijn door de afscheiding.

 

Aan de andere kant van de entree is een halfhoge zithoek gemaakt, waar korte informele gesprekken met de klant kunnen plaatsvinden. Voor formele gesprekken gebruikt men de afsluitbare ruimte aan de achterzijde.

 

De lampen boven de balie en halfhoge zithoek zijn rond en geven een speels effect door de gewikkelde wol. Aan de onderkant is een blender gemaakt, zodat je niet in de lichtbron kijkt. Deze lampen komen ook in de verschillende vergaderruimtes terug. Hier zijn langwerpige exemplaren voor ontwikkeld.

 

 

+31 (0)6 270 98 505    |    info@karakterontwerp.nl

  • Facebook Black Round

interieur ontwerp