IMG_4903A.jpg
IMG_4904A.jpg
IMG_4926A.jpg
IMG_4927A.jpg
IMG_4915A.jpg
IMG_4919A.jpg
IMG_4918A.jpg
IMG_4920A.jpg
IMG_4917A.jpg
IMG_4913A.jpg
IMG_4906A.jpg
IMG_4908A.jpg
IMG_4909A.jpg

GEA

Gea is een bedrijf met voornamelijk technici. Om te zorgen dat de communicatie tussen de werknemers beter wordt is een multi functionele ruimte ingericht waar men zowel kan lunchen als vergaderen.

 

Bij binnenkomst zijn aan beide zijden informele plekken gecreëerd. Door middel van zitbanken in treinopstelling met grote tafels kunnen werktekeningen uitvoerig besproken worden. Door de wand die een krijtbord en magneet functie heeft is het een praktische ruimte geworden. De wandlampen, die speciaal voor dit project ontworpen zijn met verzinkt stalen buizen en metalen frames, geven deze ruimte een technische maar ook sfeervolle touch.

De plekken worden als een eiland in de ruimte gemarkeerd door grote vloerkleden.

 

Voor de keuken is een groot uitgifte blok gemaakt met aan de kopse kant een uitsparing waar men de borden uit kan pakken. zo loopt men om het buffet heen. Boven dit uitgifte blok hangen dezelfde lampen met metalen frames. De snoeren zijn omhaakt met grove vervilte wol.

 

In de ruimte hangen ook een aantal grote bollampen van gesneden karton. Deze geven de ruimte een warme speelse uitstraling.

 

Door het toepassen van verschillende zithoogtes in de ruimte, halfhoge tafel met stalen vintage barkrukken en wandbanken op normale zithoogte, krijgt de ruimte een gezellige en informele sfeer.