P_DSC_0898_1.jpg
P_DSC_0899_1.jpg
P_DSC_0887.jpg
P_DSC_0888.jpg
O_DSC_0909.jpg
O_DSC_0908.jpg
O_DSC_0912.jpg
D_DSC_0911.jpg
D_DSC_0915.jpg
O_DSC_0910.jpg
L_DSC_0904.jpg
O_DSC_0925.jpg
D_DSC_0926.jpg
O_DSC_0918.jpg
O_DSC_0922.jpg
O_DSC_0921.jpg
O_DSC_0920.jpg
D_DSC_0923.jpg

mITE

De klant mITE wil het hele pand een persoonlijke touch geven. Dit is gedaan door per ruimte een van de muren een warme tint te geven. Ook zijn makkelijk te onderhouden planten neergezet om de strakke belijning van het meubilair te onderbreken.

 

De trainingsruimte is opnieuw ingericht. Dikke planken van eikenhout fineer zijn aan beide zijden van de ruimte toegepast. Hierbij staan eigenwijze stoelen op rolwielen bekleed met verschillende kleuren vintage kunstleer. Het strakke geheel steekt af bij het oude balkenplafond.

 

Om de lange ruimte een breedte werking te geven is gekozen om de achtermuur hier ook in een warme grijstint te verven. de kozijnen ervoor krijgen een matzwarte kleur; deze kleur komt terug in de vloerbedekking.

 

In de directiekamer is een kastombouw gemaakt in een van de grijstinten. Het plaatmateriaal heeft een mooie organische 3d structuur, zodat een levendig effect ontstaat..