O_DSC_0724b.jpg
O_DSC_0727a.jpg
O_DSC_0721a.jpg
O_DSC_0731a.jpg
O_DSC_0728a.jpg
O_DSC_0765a.jpg
O_DSC_0739a.jpg
D_DSC_0735a.jpg
O_DSC_0736a.jpg
D_DSC_0742a.jpg
D_DSC_0763a.jpg
D_DSC_0762a.jpg
D_DSC_0751a.jpg
D_DSC_0752a.jpg
D_DSC_0750a.jpg
D_DSC_0749a.jpg
O_DSC_0741a.jpg

keuken

Om de keuken ruimtelijker te maken is de muur naar de woonkamer opengebroken en gekozen voor een open keuken. De diepte van de ruimte laat het niet toe om een kookeiland te creëren terwijl de gang genoeg ruimte heeft. Als oplossing is de hoge kast in de keukenmuur geplaatst en de kast loopt gedeeltelijk door in de gang. Voor deze kast is een kookeiland geplaast met aan beide zijden genoeg doorloopruimte.

 

De keuken is gemaakt van eiken fineer. De deuren zijn in een koele grijze kleur gespoten, maar de nerf is nog steeds zichtbaar. Het blad is gemaakt van wit composiet en in verstek opgedikt, wat een stoer uiterlijk geeft. Aan een kant loopt het blad door in een zijwang; aan de andere kant is een halfhoge zithoek gecreëerd. Hier wordt het blad ondersteund door een ijzeren kolom, zodat de tafel optimaal benut kan worden qua zitruimte. De halfhoge barkrukken zijn bekleed met geschuurd leer. 

 

Boven het zitgedeelte hangen transparante glazen lampen, die een mooi lichteffect geven. Deze zijn speels t.o.v. elkaar opgehangen.

 

Als tegenhanger van de koelere kleuren grijs en wit heeft de eiken vloer een warme, stoere uitstraling. Deze is in een hongaarse punt gelegd; een moderne variant op de visgraat met rechte lijnen. De lengtestreep loopt door naar de woonkamer.

 

Al deze kleuren komen terug in het exclusieve behang. Dit behang is gemaakt van natuurlijke plantenvezels en is doorgetrokken naar de woonkamer; een eyecatcher voor de ruimte zonder teveel te overheersen.