DSC_1091.jpg
DSC_1119.jpg
DSC_1084.jpg
DSC_1079.jpg
DSC_1153.jpg
DSC_1086.jpg
SDSC_1118.jpg
SDSC_1112.jpg
DSC_1094.jpg
DSC_1097a.jpg
LDSC_1150.jpg
LDSC_1141.jpg
SDSC_1186.jpg
SDSC_1185.jpg
DSC_1098.jpg
DSC_1101.jpg
LDSC_1124.jpg
LDSC_1136.jpg
DSC_1127.jpg
SDSC_1161.jpg
DSC_1103.jpg

DTC Media IJsselstein

In het kantoor van DTC Media zijn alle wanden weggehaald zodat een grote kantoortuin ontstaat. Hierdoor wordt het onderlinge contact tussen de verschillende afdelingen bevorderd. Ook is het systeemplafond verwijderd; door de openheid en de zichtbare leidingen krijgt de ruimte een industrieel uiterlijk. Dit wordt nog versterkt door de egaline vloer en de robuuste werkplekken. Het onderstel van de workbenches is gemaakt van grove ijzeren h-profielen met daarop een dik blad van eiken fineer. 

 

Tussen de werkplekken is een zithoek gemaakt, waar werknemers onderling met elkaar een informeel gesprek kunnen hebben. Het vloerkleed is gemaakt van gerecyclede autobanden, dit is een knipoog naar de klanten van DTC Media, n.l. autodealers.

 

In het midden van de ruimte is een 'black box' gemaakt waarbij het voorste gedeelte dicht blijft en gebruikt wordt voor opslag en archief, het achterste gedeelte is transparant gebleven d.m.v. glas. Hier is een multi-functionele ruimte gecreëerd met een halfhoge xxl-tafel, die zowel voor vergadering, lunch als vrijdagmiddag borrel gebruikt kan worden.