20161021_174831
IMG_8808
IMG_8825a
IMG_8851
IMG_8835
IMG_8845
IMG_8840
IMG_8848
IMG_8854
IMG_8857
IMG_8860
IMG_8821
IMG_8869
IMG_8874
IMG_8875
IMG_8879
IMG_8881
IMG_8829

Sally's Kitchen

In het kantoor van DTC Media zijn alle wanden weggehaald zodat een grote kantoortuin ontstaat. Hierdoor wordt het onderlinge contact tussen de verschillende afdelingen bevorderd. Ook is het systeemplafond verwijderd; door de openheid en de zichtbare leidingen krijgt de ruimte een industrieel uiterlijk. Dit wordt nog versterkt door de egaline vloer en de robuuste werkplekken. Het onderstel van de workbenches is gemaakt van grove ijzeren h-profielen met daarop een dik blad van eiken fineer. 

 

Tussen de werkplekken is een zithoek gemaakt, waar werknemers onderling met elkaar een informeel gesprek kunnen hebben. Het vloerkleed is gemaakt van gerecyclede autobanden, dit is een knipoog naar de klanten van DTC Media, n.l. autodealers.

 

In het midden van de ruimte is een 'black box' gemaakt waarbij het voorste gedeelte dicht blijft en gebruikt wordt voor opslag en archief, het achterste gedeelte is transparant gebleven d.m.v. glas. Hier is een multi-functionele ruimte gecreëerd met een halfhoge xxl-tafel, die zowel voor vergadering, lunch als vrijdagmiddag borrel gebruikt kan worden.

 

+31 (0)6 270 98 505    |    info@karakterontwerp.nl

  • Facebook Black Round

interieur ontwerp