Nyenrode-33.jpg
Nyenrode-46.jpg
IMG_3545a.jpg
IMG_3544a.jpg
Nyenrode-44.jpg
Nyenrode-34.jpg
Nyenrode-45.jpg
IMG_3526a.jpg
Nyenrode-31.jpg
Nyenrode-35a.jpg

Albert Heijn lounge Nyenrode

De Albert Heijn lounge is gelegen tussen een aantal vergaderzalen en traingsruimtes. Deze lounge wordt multifunctioneel gebruikt als outbreak bij een vergadering of training maar kan ook bij grotere groepen als cateringruimte ingezet worden.

 

Op de vloer liggen parketstroken met een kurk tussenlaag. De vergrijsde stroken geven de ruimte warmte en passen goed bij de rode bakstenen muren. De vloer is voorzien van een toplaag met hoge slijtweerstand en is daarom makkelijk te onderhouden.

 

In het midden van de ruimte zijn tussen de betonnen pilaren halfhoge tafels met krukken geplaatst. Hier kan men in actieve zit een tijdschrift lezen of een broodje nuttigen. De grote plantenbak zorgt voor een afscheiding tussen de tafels. Om het wat intiemer te maken hangen er grote rechthoekige lampen boven de tafels en zijn de tafels aan beide kanten afgescheiden door half-transparante doeken waar uitingen van Nyenrode op zijn gedrukt. Het tapijt heeft grote organische vormen, als tegenhanger van de rechte, strakke lijnen van het meubilair.

 

Aan de wanden zijn muurbanken gemaakt met een 3d kunstleer. Dit bespaart ruimte. Ook hier zorgen de witte plantenbakken voor een natuurlijke afscheiding.

 

Aan de andere kant van de ruimte is een meubel vrij in de ruimte geplaatst waar aan de ene kant ook een halfhoge zit is gecreëerd, aan de andere kant is dit een lage zit zoals de wandbanken. Bij grotere groepen kan de halfhoge zijde van dit meubel gebruikt worden voor extra afleg voor de catering samen met de halfhoge vensterbanken.